Verkkokuntoutus

 

Tarvitset verkkokuntoutukseen älylaitteen tai tietokoneen, sekä rutkasti seikkailuhalua ja uteliaisuutta.

Verkossa tapahtuva kuntoutus on toimintakykyvalmennusta, jonka taustalla on tutkittu tieto ja poliokokemukset. Etäkuntoutuksen tarkoituksena on tarjota poliokuntoutujalle asiantuntevan tiedon lisäksi tehtäviä, harjoituksia ja vertaistukea Chat-ryhmässä.

Etäkuntoutus videot ovat lyhyitä tietopaketteja ja toimivat alustuksena itsepohdinnassa, harjoituksia ja tehtäviä tehdessä. Harjoitukset ovat esimerkkejä siitä, miten voit toteuttaa aihealueeseen liittyviä fyysisiä harjoitteita. Tehtävät toimivat itsetuntemuksen lisääjänä ja kuntoutumisen mahdollistajina, niiden pohjalta voit myös lähettää sähköpostitse kysymyksiä tai keskustella asiasta Chatissa.

Etäkuntoutuksen Chat-huone on tarkoitettu pienelle ryhmällä kuntoutujia ja siellä on mahdollista toimia kameran ja mikrofonin kanssa kasvotusten tai osallistua nimimerkin turvin nimettömänä pelkästään kirjoittamalla. Chat ryhmän yksilöllisen tunnuksen saat sähköpostitse.

Ohje Chat-ryhmän käyttämiseen tästä ohjeeseen...

Chat-ryhmää voit kokeilla testiryhmässä tästä linkistä https://opentokrtc.com/room/justus

Katsele ensin videot, tee harjoitukset sekä tehtävät ja osallistu sitten etätapaamiseen tai lähetä kysymyksesi sähköpostilla.
  • Katso ensin video - video 
  • Tee fyysiset harjoitukset - video 
  • Tehtävä: Pohdi omia oireitasi ja kokemuksiasi aiheesta sekä sitä millaiset harjoitukset soveltuvat juuri sinulle 
  • Osallistu etätapaamiseen ja/tai lähetä kysymyksesi sähköpostiin

 

Verkkokuntoutus 3 - Nieleminen

 

Verkkokuntoutus 2 - Hengitys

 


Verkkokuntoutus 1 - Kipu